Toimitusehdot

Saloniemen Puodin toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus ilman lähetyskuluja edellyttäen sitä, että palautettu tuote on säilynyt myyntikelpoisena

2. Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa, jollei tuotekuvauksessa ole muuta kerrottu. Mikäli olemme jotenkin mokanneet ja tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Maammekaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse rj.saloniemi@lailanet.fi tai puhelimitse 040 557 3544 (arkisin 10:00-17:00, LA 9:00 – 13:00)

4. Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaltasi lupa ennen tilauksen tekemistä.

Tarkemmat toimitusehdot

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan tuotetiedoissa aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Kirje, hinta 4,90 €

Tilauksesi toimitetaan 1. luokan kirjeenä suoraan postilaatikkoosi tai postiluukkuusi. Huomioithan, että kylmäkuljetuksen vaativia tuotteita emme voi lähettää kirjeenä. Kirje -lähetys on automaattisesti piilotettu kassalta, kun ostoskorissa on kylmäkuljetusta vaativia tuotteita.

Matkahuollon Kylmäkuljetus, hinta 12 €

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä.

Matkahuollon Kylmäkuljetus Kotiin, hinta 20 €

Matkahuolto toimittaa tilauksesi suoraan kotiiisi saakka, kylmäkuljetuksena.

Nouto Puodista

Voit noutaa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ilman toimitusmaksuja tilapuodistamme saatuasi sähköpostitse kuittauksen tilauksen valmistumisesta. Tilapuotimme osoite on Salorannantie 166 23800 Laitila.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 1 – 4 työpäivää, jollei tuotteen tuotetiedoissa muuta kerrota. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Ulkomaan toimitukset

Tällä hetkellä emme toimita tilauksia Suomen rajojen ulkopuolelle.

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on Osuuspankin omistuksessa.

Syötettyäsi tietosi kassalla ja painettuasi Tilaa siirryt valitsemaasi maksupalveluun, jossa voit valita haluamasi maksutavan. Käytössäsi ovat niin kaikki suomalaisten pankkien verkkopankkimaksutavat, luottokorttimaksutavat, mobiilimaksutavat kuin monia erilaisia lasku- ja osamaksutapojakin.

Lisää tarjoamistamme maksuehdoista löytyy täältä:

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen rj.saloniemi@lailanet.fi tai puhelimitse numeroon 040 557 3544 (ma – pe 10:00 – 17:00, la 9:00 – 13:00). Annamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi. Ohjeet löydät myös näistä toimitusehdoistamme.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöinkään tarvitse maksaa.

Pyydämme ystävällisesti aina palautuksen yhteydessä ilmoittamaan meille:

Palautuksen syyn

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Matkahuollon kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Ilmoita palautuksestasi meille, niin lähetämme sinulle Matkahuollon palautusnumeromme.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: rj.saloniemi@lailanet.fi tai soittamaan 040 557 3544.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen rj.saloniemi@lailanet.fi tai soittamalla 040 557 3544. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Saloniemen Puoti pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Saloniemen Tila

Y-tunnus: 1521055-3

Salorannantie 166

23800 Laitila

puh. 040 557 3544 (arkisin 10:00 – 17:00, LA 9:00 – 13:00)

sähköposti: rj.saloniemi@lailanet.fi

Scroll to Top