Toimitusehdot

Saloniemen Puodin toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Elintarvikkeilla ei ole hygieaniasyistä palautusoikeutta (ks. Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivut). Muilla tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus ilman lähetyskuluja edellyttäen sitä, että palautettu tuote on säilynyt myyntikelpoisena.

2. Käsittelemme tilaukset alkuviikosta (maanantai – tiistai), poislukien arkipyhät. Toimimme näin siksi, että osa tuotteistamme on tuoretuotteita ja valmistamme ne tilausten mukaan.

Valmistetut tuoretuotteet pakataan juuri ennen toimitusta kylmälaukkuun, jonne lisätään myös kylmägeeli pakkauksia*, jotka pitävät tuotteet kylminä toimituksen ajan.

Voit halutessasi valita tuotteillesi myös noudon Tilapuodistamme osoitteesta Salorannantie 166, 23800 Laitila. Tilapuotimme on avoinna lauantaisin klo 11:00 – 15:00.

Toimituskulumme ovat seuraavat:

Kotiinkuljetus 20€
Nouto Matkahuollon toimipisteestä 12€
Nouto Tilapuodistamme 0€

Kun valitset noudon matkahuollosta, saat viestin paketin saapumisesta ja on suotavaa hakea se mahdollisimman pian. Kylmägeeli pystyy pitämään tuotteet kylminä noin 2 päivää, mutta sen jälkeen ne auttamattomasti alkavat sulaa.

Kotiinkuljetettuna saat soiton ennen toimitusta ja itse toimitamme lähialueille itse omalla kylmäautollamme.

3. Reklamaatio toivotaan meille heti, mikäli olemme lähettäneet väärän tuotteen tai mikäli tuote on viallinen, ota siitä kuva ja lähetä se puhelimitse numeroon 040-5573544. Meidän on todella hankala arvioida tuotevirhe pelkän kirjoituksen pohjalta, siksi toivomme siitä kuvaa. Monesti kannattaa myös tarkistaa se oman jääkaapin lämpötila ja se tuoretuotteen sijainti siellä. Pitää muistaa, että tuotteemme eivät sisällä säilöntäaineita eivätlkä lisäaineita, joten siksi lämpötilat ovat todella tärkeitä.

Jos joku tuote on sattunut loppumaan, niin kysymme aina ennen lähetystä, jos saamme sen vaihtaa joksikin muuksi.

Meihin voit aina olla yhteydessä sekä sähköpostilla info@saloniemenjuustola.fi että puhelimitse 040-5573544

TÄRKEÄÄ: Laitamme jokaiseen lähetykseen pakettikortin jotta voit palauttaa kylmälaatikon ja kylmägeelit. On meistä järkevää ajatella kierrätystä ja ympäristöä.

*Arctic Ice – ON TODETTU, ETTÄ GEELIJÄÄ ON TEHOKKAAMPI KUIN VESIJÄÄ
Arctic Ice kehittää ja tuottaa laadukkaita geelijäävalmisteita. Toisin kuin vesi- tai kuivajää se koostuu useista orgaanisista komponenteista sekoitettuna veteen. Sekoituksessa tapahtuva reaktio tuottaa ”esikiinteän” geelimäisen hyytelön jolla on neutraali pH eikä se ole myrkyllinen. Tuote on ympäristöystävällinen ja hajoaa luontoon. Pakattaessa geelijää biohajoavaan geelipakkausmateriaaliin, biomateriaaleista valmistettu geeli yhdessä kierrätettävän laatikkomateriaalin kanssa tarjoavat uuden, ympäristöystävällisen lämpösäädellyn kuljetusmenetelmän, joka kestää tunneista vuorokausiin.

4. Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaltasi lupa ennen tilauksen tekemistä.

Tarkemmat toimitusehdot

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan tuotetiedoissa aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Kirje, hinta 4,90 €

Tilauksesi toimitetaan 1. luokan kirjeenä suoraan postilaatikkoosi tai postiluukkuusi. Huomioithan, että kylmäkuljetuksen vaativia tuotteita emme voi lähettää kirjeenä. Kirje -lähetys on automaattisesti piilotettu kassalta, kun ostoskorissa on kylmäkuljetusta vaativia tuotteita.

Matkahuollon Kylmäkuljetus, hinta 15 €

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä.

Matkahuollon Kylmäkuljetus Kotiin, hinta 20 €

Matkahuolto toimittaa tilauksesi suoraan kotiiisi saakka, kylmäkuljetuksena.

Nouto Puodista

Voit noutaa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ilman toimitusmaksuja tilapuodistamme saatuasi sähköpostitse kuittauksen tilauksen valmistumisesta. Tilapuotimme osoite on Salorannantie 166 23800 Laitila.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 1 – 4 työpäivää, jollei tuotteen tuotetiedoissa muuta kerrota. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Ulkomaan toimitukset

Tällä hetkellä emme toimita tilauksia Suomen rajojen ulkopuolelle.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Syötettyäsi tietosi kassalla ja painettuasi Tilaa siirryt valitsemaasi maksupalveluun, jossa voit valita haluamasi maksutavan. Käytössäsi ovat niin kaikki suomalaisten pankkien verkkopankkimaksutavat, luottokorttimaksutavat, mobiilimaksutavat kuin monia erilaisia lasku- ja osamaksutapojakin.

Lisää tarjoamistamme maksuehdoista löytyy täältä:

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Elintarvikkeilla ei ole hygieaniasyistä palautusoikeutta (ks. Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivut). Muilla tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus ilman lähetyskuluja edellyttäen sitä, että palautettu tuote on säilynyt myyntikelpoisena.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen rj.saloniemi@lailanet.fi tai puhelimitse numeroon 040 557 3544 (ma – pe 10:00 – 17:00, la 9:00 – 13:00). Annamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi. Ohjeet löydät myös näistä toimitusehdoistamme.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöinkään tarvitse maksaa.

Pyydämme ystävällisesti aina palautuksen yhteydessä ilmoittamaan meille:

Palautuksen syyn

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Matkahuollon kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Ilmoita palautuksestasi meille, niin lähetämme sinulle Matkahuollon palautusnumeromme.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@saloniemenjuustola.fi tai soittamaan 040 557 3544.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@saloniemenjuustola.fi tai soittamalla 040 557 3544. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Saloniemen Puoti pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Saloniemen Tila

Y-tunnus: 1521055-3

Salorannantie 166

23800 Laitila

puh. 040 557 3544 (arkisin 10:00 – 17:00, LA 9:00 – 13:00)

sähköposti: info@saloniemenjuustola.fi

Scroll to Top