Suomen alkuperäiskarjan luomumaidosta valmisttetu gervaisjuusto. Pinnalla runsaasti valkosipulirouhetta.
6,60 €
Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Käsittelemme tuoretuotteiden tilaukset alkuviikosta (maanantai – tiistai), poislukien arkipyhät.
Toimimme näin siksi, että valmistamme tuoretuotteet tilausten mukaan.
Valmistetut tuoretuotteet pakataan juuri ennen toimitusta kylmälaukkuun, jonne lisätään myös kylmägeeli pakkauksia, jotka pitävät tuotteet kylminä toimituksen ajan.
Tämä juusto tehtiin, koska aikoinaan markkinoilla ollut “pikkusisko” eli Mustapekka-juusto poistui valikoimista ja se kuului tyttäreni suuriin suosikkeihin. Hetken mietin, että mitäköhän juustotyyppiä tämä nyt lienee, mutta sitten sain hapate myyjältäni vastauksen: Ranskalaisten maalaisnaisten yleisesti valmistama juusto Gervais. Suomessa kovasti tuntematon tällä nimellä, joten Suomeksi sanottuna hapatettu tuorejuusto.
TERMISOITU SUOMEN ALKUPERÄISKARJAN LUOMUMAITO, suola, hapate, luomu valkosipulirouhe.
LISÄAINEETON TUOTE. SÄILYTYS ALLE +4C
Säilyy avaamattomana viimeiseen käyttöpäivään.
Saloniemen tila
Y-tunnus: 1521055-3
Salorannantie 166
23800 Laitila
040 557 3544 / Riitta
040 558 7153 / Jouni
Sähköposti info@saloniemenjuustola.fi
Eva Hesanto –
Tässä valkosipulituorejuustossa on yllättävää ja kiehtovaa syvyyttä.
Rakastuin juustoon koska pehmeyden lisäksi siinä on ihana happamuus.
Ja kivan voimakas valkosipuli pinnalla.
Ainutlaatuinen.