KOHOKOHTA vuohenkermasaippua nokkonen, peltokorte, rosmariini, 100g

Suomen alkuperäisvuohen luomu kermasta ja -rasvasta valmistettu  saippua, johon lisätty runsaasti nokkosta ja peltokortetta, sekä tuoksuksi rosmariinia. Kysy myös tuoksutonta versiota.

10,00 

Varastossa

Käyttötarkoitus: Tämän saippuan tein varta vasten hiuksia ajatellen. Jo lapsena mummu opetti keräämään nuoria nokkosen lehtiä mukaan saunaan, jossa ne sitten saivat kuuman vesi ryöppäyksen ja ihan lopuksi tämä nokkosvesi kaadettiin huuhteluksi hiuksille. Hiuksista tulivat tumman kiiltävät. ongelmia. Nokkosen (Urtica dioica) ravintoarvo on erittäin korkea. Nokkonen sisältää paljon piitä, rautaa ja C-vitamiinia (noin 100 mg/100 g); vihreissä osissa on korkea klorofyllipitoisuus. Lisäksi kasvi sisältää myös tärkeitä A-, B-, E- ja K-vitamiineja. Senpä vuoksi tämä saippua voi tummentaa vaaleita hiuksia.
Saippuaan kerätty peltokorte on luonnollisesti kerätty omilta tiluksilta ja sisältää luonnon omaa piitä. Peltokorte auttaa uudistamaan ihoa sisältäen runsaasti E- ja D-vitamiineja, proteiineja sekä aminohappoja. Se tunnetaan antiseptisistä ja tulehdusta lievittävistä vaikutuksistaan. Rosmariini öljy tukee näitä kahta ”hius”kasvia, sillä se edistää hiusten kasvua ja on sitä käytetty kaljuuntumisen estonkin. Tässä saippuassa ei luonnon yrttejä ole säästelty ja sen kertoo jo tumman vihreä saippuan värikin.

• VAROITUS: Koska tämä saippua sisältää aitoja aineosia, kuten vuohen
kermaa, se maistuu myös perheen lemmikeille. Se ei kuitenkaan ole
toivottavaa, joten pidäthän saippuamme pois lemmikkien ulottuvilta.

• VINKKI: Kun saippuasta on enää jäljellä vain jämät, voit laittaa sen jämäpalan pieneen lasipurkkiin, päälle kuumaa vettä ja näin saat käytettyä nestemäisenä saippuan lopun palaa hienosti viimeiseen pisaraan.

NOKKONEN/PELTOKORTE/ROSMARIINI =VUOHEN KERMASAIPPUA
INCI:Rypsiöljy*(Sodium rapeseedate),Kookosöljy*(Sodium
cocoate),Kaakaovoi*(Sodium cacao butterate)Vuohen kerma*(Vaprae cal) ,
Vesi(Agua)Risiiniöljy*(Sodium castronate) Mineraalisavi
(Bentonite),Nokkonen(Urtica dioica leaf powder)Peltokorte(Eguisetum arvense
powder) Rosmariini eteerinenöljy*(Rormarinus officinalis oil)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KOHOKOHTA vuohenkermasaippua nokkonen, peltokorte, rosmariini, 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top