Suomen alkuperäisvuohen maidosta valmistettu tuorejuusto.
5,99 €
Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)
Käsittelemme tuoretuotteiden tilaukset alkuviikosta (maanantai – tiistai), poislukien arkipyhät.
Toimimme näin siksi, että valmistamme tuoretuotteet tilausten mukaan.
Valmistetut tuoretuotteet pakataan juuri ennen toimitusta kylmälaukkuun, jonne lisätään myös kylmägeeli pakkauksia, jotka pitävät tuotteet kylminä toimituksen ajan.
Tämä on juustolamme juustojen ensimmäinen tuote. Minulla emäntänä oli jo kauan kauan sitten visio- tehdä jotain omaa. Ensimmäisten vuohen maitojuustojen päällä lukikin Emännän omatahto ja kun vauhtiin päästiin, nimeksi jäi pelkkä OMATAHTO. Meillä oli valikoimissa hetken aikaa myös Isännän Lisäsisu, sillä hän oli tätä koko juustolaa aluksi vastaan. Kuten huomaatte lisäsisua ei enää tarvita, koska se on poistunut markkinoilta, mutta aika ajoin OMATAHDOLLE on kysyntää.
SUOMEN ALKUPERÄISVUOHEN LUOMUMAITO,suola 0,8%, juoksete(mikrobiologinen)
Saloniemen tila
Y-tunnus: 1521055-3
Salorannantie 166
23800 Laitila
040 557 3544 / Riitta
040 558 7153 / Jouni
Sähköposti info@saloniemenjuustola.fi
Markku J. Saarni –
Aivan ihanan herkullinen juusto leivän päälle tai ihan sellaisenaan. Ongelmana on: maistelua ei voi lopettaa ennenkuin viimeistä murenaa viedään.
Todellinen herkku.
Riitta Saloniemi –
Kiitos . Tämä perinteinen herkku oli jo vaarassa pudota pois listoiltamme, mutta sitten nostimme sen takaisin tilattavien joukkoon. Hyvä on kuulla, että maistuu !
Inkeri Aromäki –
Olipa hyvää. Mitä tarkoittaa tuorejuusto? Netistä selvisi, että se on kypsyttämätöntä juustoa, mutta mitä tarkoittaa kypsyttäminen? Onko tuorejuustoon käytetty maito kuumennettu?
Riitta Saloniemi –
Hei, Tuorejuusto tarkoittaa nimensä mukaisesti tuoretta juustoa, joka on tarkoitus syödä heti. Se tehdään tuoreesta maidosta ilman mitään hapatetta ja sen maito on kuumennettua- sen toki voi tehdä kuumentamattomastkin.
Kypsytettyjen juustojen valmistus on hieman monimutkaisempaa ja niihin tarvitaan hapate sekä kypsyttämiseen sopiva”kellari” (kylmiö) jossa juusto saa pikku hiljaa kypsyä. Se kypsyminen tarkoittaa siis sitä, että hapatteessä olevien bakteerien entsyymit hajottavat juuston valkuaista ja rasvaa.