Suomenvuohen luomuherasta valmistettu juusto, käytä ricotta-juuston tapaan!
5,25 €
Ei varastossa, vain jälkitoimituksena
Käsittelemme tuoretuotteiden tilaukset alkuviikosta (maanantai – tiistai), poislukien arkipyhät.
Toimimme näin siksi, että valmistamme tuoretuotteet tilausten mukaan.
Valmistetut tuoretuotteet pakataan juuri ennen toimitusta kylmälaukkuun, jonne lisätään myös kylmägeeli pakkauksia, jotka pitävät tuotteet kylminä toimituksen ajan.
Herajuusto ei ole yleisesti Suomessa tunnettu. Se tunnetaan Norjassa Mees juuston nimellä ja tämä meidän herajuusto on aivan eri tyyppistä siihen verrattuna.Herahan syntyy juuston sivutuotteena ja menee yleensä eläinten rehuksi. Meillä aikoinaan kun maidosta tuli pulaa ja oli pakko saada myyntiä, keksin keittää heran. Syntyi PULA-AIKA (Lehmän hera versio on KORVIKE)
Heraa kun keittää, sen pinnalle muodostuu vielä toinen juusto. Sitä on vähemmän, mutta se on erinomaisen makuista. Halutessaan sen voi jättää löysäksi tai niinkuin me,tehdä siitä leikattavaa.Eri juustojen herasta syntyy eri makuista herajuustoa ja esimerkiksi jogurttien herasta tätä juustoa ei synny ollenkaan. Se johtuu jogurtin vaatimasta kovemmasta lämpökäsittelystä, jolloin herajuuston lakta-albumiini palaa heraan kiinni , eikä juustoa synny.
Saloniemen tila
Y-tunnus: 1521055-3
Salorannantie 166
23800 Laitila
040 557 3544 / Riitta
040 558 7153 / Jouni
Sähköposti info@saloniemenjuustola.fi
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.