Suomen alkuperäisvuohen luomumaidosta valmisttetu pehmeä chevrejuusto, jonka päällä reilusti luomu mustapippurirouhetta.
7,00 €
Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)
Käsittelemme tuoretuotteiden tilaukset alkuviikosta (maanantai – tiistai), poislukien arkipyhät.
Toimimme näin siksi, että valmistamme tuoretuotteet tilausten mukaan.
Valmistetut tuoretuotteet pakataan juuri ennen toimitusta kylmälaukkuun, jonne lisätään myös kylmägeeli pakkauksia, jotka pitävät tuotteet kylminä toimituksen ajan.
SYRJÄHYPPY nimestä on veivattu sitten tie miten monta versiota , että mistä se sen nimi juontaa juurensa? meillähän kaikkien tuotteiden nimet ovat syntyneet elävästä elämästä. Kun nyt kuitenkin ajattelette sitä pahinta, joudun pudottamaan teidät niin ajattelevat maanpinnalle ja kertomaan totuuden. Tiedättehän vuohen maineen aidan yli hyppäämisessä? karkaamisessa? Siitä oikeastaan lähti nimelle alku.
TERMISOITU SUOMEN VUOHEN LUOMUMAITO,suola, hapate, juoksete( mikrobiologinen) luomu mustapippuri rouhe.
LISÄAINEETON TUOTE. Säilyy alle +4C
Säilyy avaamattomana viimeiseen käyttöpäivään.
Saloniemen tila
Y-tunnus: 1521055-3
Salorannantie 166
23800 Laitila
040 557 3544 / Riitta
040 558 7153 / Jouni
Sähköposti info@saloniemenjuustola.fi
chevre-fani –
aivan ihana “syrjähyppy”. paimion opiston gourmet-kokkikurssilla alkupalana oli punajuuribrulee, johon töhötettiin sokerikuorrutus ja päälle tuota syrjähyppyä ja timjamia. olipa ihanaa. täytyypä tehdä kotona uudelleen. bruleessä pötkö punajuuri-perunasekoitusta (punajuurta 60 %) kermaa, maizenaa ja suolaa ja pippuria. niitä hieman keiteltiin ja sitten vietiin kylmään jäähtymään. sitten töhötys ja murennettu syrjähyppy ja timjami.
Riitta Saloniemi –
Tässähän saa ihan oivallisia reseptejä kaupan päälle. Hienoa. Mistä keksitkin käyttää meidän tuotteita, joita saa toki verkkokaupastamme, mutta myös Turun suunnnalta Kauppahallista .
Ulla Haapamäki –
Liian hyvää näille kiloille, tuli vedettyä melkein yhteen menoon koko pötkö. Pehmeää, maukasta, sopivan pippurista.
Riitta Saloniemi –
Onneksi on lupa herkutella aina silloin tällöin